top of page
afdrukbestand Juliette DSC00967_edited_edited_edited.jpg

About

Mijn verhaal

Ik ben Juliette, 40 jaar en woon in Dordrecht, de oudste stad van Holland. Daar woon ik in onze zelfgebouwde schuurwoning met mijn man Klaas en 2 zoons van 7 en 8 jaar oud. Het zelfbouwproject was één grote praktijkschool voor bouwen en interieurinrichting & uitvoering. Mijn oude liefde voor interieur borrelde weer op. Ik heb een opleiding tot interieuradviseur afgerond bij Build Your Interior Business van Mignon van der Bunt en ben gestart met Zwaluw Interior Design.

Al heel jong was ik bezig met het creëren van ruimtes waar je je fijn voelt. Als jong meisje maakte ik bijvoorbeeld tenten in huis & hutten buiten die mij geborgenheid en warmte boden. Later werd het mijn kamer waar ik, ook geïnspireerd door mijn moeders liefde voor inrichting en kunst, de spullen vaak een nieuw plekje gaf.

 

Ik wilde altijd graag interieurstylist worden, maar heb destijds gekozen voor een andere passie in mijn leven, die van HR en leren & ontwikkelen binnen organisaties. Er is een parallel binnen deze twee vakgebieden namelijk de schoonheid; bij interieur in het materiële en bij leren en ontwikkelen in de schoonheid van de mens die zich telkens weer verder ontplooit.

Eén van mijn talenten is het herkennen van mooie dingen, ook als dit in een berg met veel rommel is. Struinen bij kringloop winkels vind ik heerlijk en ook bij de uitverkoop kan ik vaak in een mum van tijd toch iets gaafs vinden. Verder vind ik kwaliteit & duurzaamheid belangrijk in interieurontwerpen.

Denk aan duurzame verf of toepassen van meubels die kwalitatief hoogwaardig zijn gemaakt. Ook een tijdloos design vind ik duurzaam, je raakt er immers nooit op uitgekeken. 

Het puzzelen met mooie stoffen, kleuren, behang, kleden, vloerstalen etc. geeft mij voldoening. De juiste combinaties vinden en deze ook nog eens matchen met jou als persoon dat is wat het een prachtig vak maakt dat ik (her)ontdekt heb.

De natuur, mooie steden, de zon, een reis (ook naar een plek vlakbij), de zon, een goed gesprek, een lach van mijn kinderen, ik haal mijn inspiratie van buiten en vertaal dat naar binnen. Net zoals de Zwaluw in de winter een andere warme plek opzoekt om het volgende jaar bij terugkomst de lente aan te kondigen en een fijn nest te bouwen.

Wil je meer weten wat ik voor je kan betekenen om jouw huis weer jouw thuis te maken. Een persoonlijk, warm en uniek interieur? Een plek waarin rust en eenheid zichtbaar en voelbaar zijn?

Neem contact met mij op om jouw wensen te bespreken. Of kijk op mijn diensten pagina.

Lijkt mij leuk je te leren kennen, tot gauw!

Neem gerust contact op, ik denk graag mee.

Zodat ik je kan helpen met jouw interieurvraag, klein of groot.

  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page